Klaus Iohannis s-a vaccinat împotriva Covid-19 la Spitalul Carol Davilla

Preşedintele Klaus Iohannis se va imuniza antiCOVID, vineri, la ora 10,00, la Centrul de vaccinare din cadrul Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila”, potrivit site-lui Administraţiei Prezidenţiale.

„Nu am dorit nici eu, nici premierul, ca să zic aşa, în ghilimele, să ne băgăm în faţă. Ar fi fost, probabil, mesajul greşit, dar vineri începe a doua etapă de vaccinare în care este prevăzută vaccinarea, de exemplu, a personalului de învăţământ, a persoanelor de peste 65 de ani şi a persoanelor cu comorbidităţi, cu boli cronice, dar şi a personalului numit esenţial, de exemplu Administraţia Prezidenţială, Guvernul şi aşa mai departe. Şi pentru a marca debutul campaniei de vaccinare din etapa a doua, eu mă voi vaccina public vineri”, preciza Iohannis.

Președintelea anunţase marți că se va vaccina public pentru a marca începutul celei de a doua etape a campaniei de imunizare.

„Tocmai m-am vaccinat. Este o procedură simplă, nu doare și vreau să subliniez că acest vaccin este sigur, este eficient și recomand tuturor vaccinarea. Vaccinarea, împreună cu respectarea măsurilor de restricție, ne vor scoate din pandemie. Vă mulțumesc, vă doresc multă sănătate!”, a declarat șeful statului, la ieșirea din spitalul „Dr. Carol Davila”.

 

Articolul precedentA doua etapă de vaccinare anti-Covid începe azi / Care sunt categoriile care se pot imuniza
Articolul următorBiden dezvăluie pachetul de ajutor economic de 1,9 trilioane USD pentru SUA