Gabriela Firea: ISC București și prefectul Capitalei blochează șantierul de la pasajul Doamna Ghica

Acuzații din partea primarului Capitalei, Gabriela Firea, la adresa Inspectoratului de Stat în Construcții Bucureşti şi prefectului Capitalei. Firea spune că cele două instituții vor să blocheze şantierul de la pasajul din zona Doamna Ghica şi că a făcut plângere pentru abuz în serviciu.

„Tragem tare (…) să finalizăm în această toamnă pasajul de la Doamna Ghica, deşi (…) Prefectura, prin prefectul numit de PNL şi prin ISC, prin oamenii PNL-ului de la ISC Bucureşti, vor să blocheze şantierul de la Doamna Ghica, se duc mereu în control, în inspecţie, mi-au trimis amenda acasă, amenzi închipuite, spunând, spre exemplu, că nu s-a respectat autorizaţia de construire, dar ei de unde ştiu ce scrie în autorizaţie, că nu au venit la Primărie (…) să ceară autorizaţia? (…) Vor pur şi simplu să mă boicoteze ca să nu termin acest şantier şi cetăţenii din zonă să spună: ‘Uite, Gabi Firea nu a fost în stare să termine pasajul!’. Eu vreau să-i asigur pe cetăţeni că vom finaliza acest pasaj şi oricum îi vom da în judecată – deja am făcut plângerea pentru abuz în serviciu – şi pe cei de la ISC şi pe prefect, pentru că nu este normal să opreşti o lucrare edilitară atât de importantă pentru fluidizarea traficului doar din punct de vedere politic”, a spus Firea, într-un clip video postat pe Facebook.

Pas în doi

Toata viata noastra este pe fuga. Suntem ca-ntr-un carusel care nu se opreste niciodata. Alergam de la o situatie incalcita la alta, de la o criza la alta. Cu totii amanam timpul dedicat noua si familiei. Sunt, mereu, intrebari ramase fara raspuns. Idei nerostite. Ganduri reprimate. Va propunem un dialog intre noi, ca intre soti, care suntem atat de aproape sufleteste, dar atat de departe fizic, in viata de zi cu zi. Ne petrecem mai multe ore impreuna cu oameni care au probleme, colegi, colaboratori. Totul este sa nu ne pierdem pe noi insine si, chiar daca petrecem putin timp impreuna, acesta sa fie de calitate. Enjoy!🤗❤️#Adevar #Sinceritate #Confesiune

Publicată de Gabriela Firea pe Vineri, 4 septembrie 2020

Articolul precedentIndia: Număr record de cazuri de COVID-19 în 24 de ore
Articolul următorRepublica Moldova: Fără indemnizații pentru medicii care se îmbolnăvesc de COVID-19