Jeremy Clarkson, realizatorul Top Gear, și-a petrecut Crăciunul luptând cu coronavirusul

Gazda TV celebră Jeremy Clarkson a recunoscut că și-a petrecut Crăciunul luptându-se cu noul coronavirus. Acesta susține că i-a fost frică că va muri ”singur într-un cort de plastic”, scrie Sky News

Fostul realizator Top Gear a scris în rubrica Sunday Times: „Cu patru zile înainte de Crăciun, m-am trezit noaptea pentru a vedea că cearșafurile mele erau umede. Și că am avut o tuse uscată constantă”.

După ce testul său a revenit pozitiv, el a spus: „Doctorul a fost foarte clar – ori mă simt rău între cinci și 14 zile și apoi ori mi se îmbunătățește starea ori trebuie să merg la spital”.

„Pentru că am 60 de ani și sunt gras și pentru că am fumat jumătate de milion de țigări și am avut pneumonie dublă, probabil aș muri, pe cont propriu, într-un cort din plastic”, s-a temut Clarkson.

Clarkson a spus că s-a izolat, adăugând: „M-am dus la culcare cu noua carte a lui Don Winslow și o pungă de kale pentru a aștepta ca Grim Reaper să dea cu capul în jurul ușii mele”.

„Nu am de gând să mint – a fost destul de înfricoșător. Cu fiecare boală pe care am avut-o, a existat întotdeauna sentimentul că medicina și timpul ar ajunge în cele din urmă la salvare mea”, a mai spus fostul realizator Top Gear.

„Dar cu COVID-19 trebuie să stai acolo, singur, știind că medicina nu este pe drum și că timpul este cel mai rău dușman al tău”, a adăugat acesta.

Clarkson a spus că, inițial, „nu s-a simțit prea rău”, dar mai târziu respirația „a început să devină obositoare”, adăugând: „Întotdeauna mi-a sunat în cap avertismentul medicului despre cum s-ar putea agrava brusc”.

El a spus: „Ni se tot spune că știm foarte multe despre COVID, dar ceea ce am învățat în ultimele 10 zile este că nu știm. Nu știm cât timp suntem infecțioși. Nu știm cum să facem față. Nu știm cât durează anticorpii. Nu știm cât de ușor este să-l luăm de două ori. Și cu siguranță nu știm dacă vreunul dintre vaccinuri va funcționa pe termen lung. Nici măcar nu știu dacă acum sunt mai bine”, a încheiat Clarkson.

Articolul precedentAccident tragic în Masivul Bucegi: Doi alpiniști au decedat
Articolul următorRaed Arafat: Nu aplicăm discriminări celor nevaccinați / În străinătate, s-ar cere vaccin pentru a călători