Primul weekend fără restricții: Aglomerație pe Autostrada Soarelui și DN1

În primul weekend după relaxarea restricțiilor de circulație între localități, pe Autostrada Soarelui și DN1 s-au format deja cozi de mașini. 

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că valorile de trafic sunt în creștere pe Autostrada A 2 București – Constanța, pe sensul către litoral, unde se circulă în coloană de la kilometrul 24 la 27, către zona lucrărilor la carosabil, unde traficul se desfășoară doar pe câte o bandă pentru fiecare direcție.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul rutier s-a intensificat pe sensul de urcare al DN 1 Ploiești – Brașov, astfel că se circulă în condiții de aglomerație la intrarea în localitatea  Comarnic, județul Prahova, între kilometrii 102 și 106.

Pentru evitarea aglomerației și a zonelor de lucrări de pe Autostradă Soarelui, poate fi folosit ca rută alternativă DN 3 București – Fundulea – Lehliu Gară, continuare pe DN 3A către Drajna, unde se poate reintra pe autostrada A2 spre Constanța.

Pe raza stațiunilor montane de pe Valea Prahovei se înregistrează încă valori normale de trafic, polițiștii acționând în dispozitivul de siguranță rutieră pentru fluidizarea circulației.

 

Articolul precedentSoțul Serenei Williams, fondatorul Reddit, își dă demisie în favoarea unui afro-american
Articolul următorJoe Biden a obținut numărul de delegați pentru a candida la președinția Statelor Unite