Cea mai mare amendă dată vreodată unui șofer în România

Un tânăr de 20 de ani din județul Suceava a primit cea mai mare amendă dată vreodată unui șofer. Pe lângă amenda record de 20.880 de lei, șoferul s-a ales și cu permisul suspendat până în 2024 pentru nu mai puțin de 16 nereguli la regimul rutier.

Șoferul teribilist are 20 de ani și este din orașul Siret, județul Suceava. 16 nereguli la regimul rutier au identificat polițiștii suceveni, în timp ce îl urmăreau pe acesta pentru că nu a oprit la semnalele lor.

„Abaterile pentru care „trebuia să fie tras pe dreapta” constau în viteză excesivă (mult peste 100 de km/h în localitate), neoprire la semnal sau deplasare pe contrasens, fiind înregistrate la ore diferite și la indicatori, kilometri diferiți, astfel că au fost cumulate”, au transmis reprezentanții MAI.

Polițiștii l-au oprit cu greu pe bărbat pentru că acesta a ieșit și cu mașina în decor, a lovit autospeciala, iar când nu s-a mai putut deplasa cu mașina, a luat-o la fugă.

Pe lângă amenzi, tânărul este acuzat și de ultraj. El a primit o amendă de 20.880 de lei, record pentru un șofer din România. Se pare că tânărul nu consumase alcool.

MAI a postat și o poză pe Facebook cu cei doi agenți care au reușit să-l oprească pe tânăr.

Articolul precedentPrima execuție a unei femei condamnate la moarte în SUA din 1953 încoace
Articolul următorPot produsele din plante să fie catalogate ca și ”burgeri”, ”carnați” sau ”friptură”? Parlament European trebuie să stabilească săptămâna viitoare