VIDEO. Accident la Raliul Iașiului- mașina lui Simone Tempestini s-a răsturnat și a luat foc

Accident la Raliul Iașiului. Pilotul italian Simone Tempestini s-a răsturnat de mai multe pri cu mașina după ce a pierdut controlul volanului. Mai apoi, autoturismul a luat foc. Din fericire, Tempestini și copilotul său nu au fost răniți.

Tempestini și copilotul său se aflau la cea de-a doua probă a Raliului Iașiului. El a încercat să frâneze în ultimul moment pe parcusul traseului de 15,5 kilometri. Mașina a ieșit în decor, s-a răsturnat de mai multe ori și a luat foc.

„Cu ocazia desfășurării Raliului Iașiului, în timp ce se afla la conducerea cursei, echipajul Simone Tempestini/Sergiu Itu a ieșit în decor la o viteză mare, mașina de concurs fiind avariată grav.
Cei doi sportivi nu au niciun fel de leziuni vizibile constatate de serviciul de ambulanță care a oferit primul ajutor.

În zilele următoare cei doi vor fi supuși unor verificări mai amănunțite.

Federația a demarat o anchetă asupra modului în care s-a desfășurat incidentul și a modului în care s-a intervenit la fața locului.

Ne folosim de acest prilej ca să atragem atenția din nou pasionaților de automobilism că viteza la volan este extrem de periculoasă pe drumurile publice și recomandăm tuturor să își încerce limitele doar în cadru organizat, unde astfel de situații nu au urmări asupra celor din mașină.”- a transmis Federația Română de Automobilism Sportiv.

 

Articolul precedentItalia: Starea lui Silvio Berlusconi este stabilă
Articolul următorAlexandru Rafila: După încheierea vacanței, procentajul zilnic al testelor pozitive va crește, pentru că se vor diminua testele la cerere