Disney amână lansarea mai multor filme din cauza pandemiei

Lansarea mai multor filme Disney a fost amânată. Din cauza pandemiei de coronavirus, cinematografele au fost închise și producția peliculelor a fost întârziată- scrie BBC. Disney a anunțat că filmul „Mulan” nu va fi lansat pe 21 august, așa cum era planificat. Producătorii nu au precizat când va avea loc premiera lung-metrajului.

De asemenea, producția noului film  „Star wars” se preconizează a avea loc decembrie 2023 precum și continuarea „Avatar”-care se anunța a fi cel mai bun film al anului viitor- a fost amânată pentru 2022. „The Last Duel”- un thriller cu Ben Affleck și Matt Damon în rolurile principale nu va mai avea premiera la sfârșitul aacestui an, ci în octombrie 2021- mai anunță Disney.

Iar lansarea a două lung-metraje este programată la sfârșitul lunii august, însă ar putea fi amânată din nou. Este vorba despre un lung-metraj cu mutanți din seria „X-Men” precum și un film despre viața iluzionistului David Copperfield

Cel mai mare lanț de cinematografe din Statele Unite-AMC- a anunțat că va redeschide sălile în a doua jumătate a lunii august, și nu săptămâna viitoare așa cum a fost prevăzut inițial.

Articolul precedentAFP: Presă independentă din Ungaria este pe punctul de a-și pierde și ultima fortăreață
Articolul următorAngajat al penitenciarului Jilava-confirmat cu noul coronavirus