Un club din NBA a fost scos la vânzare /  Un fost jucător legendar este deja interesat

Clubul de baschet din NBA Minnesota Timberwolves a fost scos la vânzare de patronul acestuia. Site-urile de specialitate cotează clubul la valoarea de 1,2 miliarde de dolari, fapt care nu a împiedicat un jucător celebru din NBA să-și arate interesul pentru a cumpăra clubul, scrie Baschet.ro

După ce patronul echipei din Minnesota, Glen Taylor, a anunțat că vinde echipa, Kevin Garnett, jucător care și-a petrecut 14 sezoane aici, a confirmat prin intermediul rețelelor de socializare că este interesat de achiziționarea echipei.

„Mi-ar place să fiu parte din grupul de oameni care cumpără echipa și îl înlătură de la conducere”, a declarat Garnett într-un interviu în 2017.

Kevin Garnett nu se află în relații bune cu Glen Taylor. Mai mult, fostul baschetbalist a refuzat ca organizația să-i retragă echipamentul cu numărul 21 atât timp cât Taylor se află la conducere.

Totuși, în momentul de față nu este clar dacă Garnett va fi acționari majoritari sau dacă va reuși să achiziționeze organizația. Singura echipa din liga profesionistă nord-americană care are ca acționar majoritar un fost jucător NBA este Charlotte Hornets, echipă deținută de celebrul Michael Jordan.

Articolul precedentGabriela Firea despre lucrările la Prelungirea Ghencea / Critici la adresa Ministerului Transportului
Articolul următorUcigașul lui George Floyd acuzat și de declarare de venituri false