USR-PLUS începe strângerea semnăturilor pentru locale

Liderii USR şi PLUS, Dan Barna şi Dacian Cioloş, anunţă începerea strângerii de semnături pentru alegerile locale.”Stradă cu stradă schimbăm România!”-este sloganul ales de alianță.

„Trecem printr-o perioadă extrem de complicată atât ca societate, cât şi la nivel individual. Cu toţii ne-am reconsiderat priorităţile în ultimele luni şi ştim că mulţi dintre voi au trecut sau trec prin momente dificile. Suntem alături de fiecare membru şi susţinător al Alianţei USR PLUS şi avem speranţa că, împreună, vom depăşi cu bine această criză. Alianţa noastră intră, în aceste condiţii dificile, în a treia bătălie electorală de la înfiinţare. Azi, cu atât mai mult, simţim că trebuie să continuăm efortul pentru schimbarea profundă şi modernizarea României. De azi, începem să strângem semnăturile necesare depunerii candidaturilor Alianţei în toată ţara. (…) Urmează acum, la finalul anului, ultimele două rânduri de alegeri din acest ciclu electoral de doi ani. Ca să reuşim să schimbăm România, trebuie să începem cu fiecare oraş şi fiecare stradă”, afirmă cei doi lideri politici, într-un comunicat transmis luni presei.

De luni, toți cei care vor să candideze pentru un loc în consiliul local, județean, pentru funcția de  primar sau pentru postul de președinte al consiliului județean pot începe să strângă semnături.

Alegerile locale de anul acesta vor avea loc pe 27 septembrie. Viitorii candidați au la dispoziție o lună de zile pentru campania electorală care va începe pe 28 august.

Articolul precedentVela: „Nu luați în calcul știri alarmiste”
Articolul următorCod portocaliu de caniculă în Andaluzia