PSD cere încetarea mandatului lui Robert Negoiță, după ce acesta a părăsit partidul / Care sunt intențiile lui Robert Negoiță

PSD cere încetarea mandatului de primar al lui Robert Negoiță, care ocupă funcția de primar al Sectorului 3, transmite Ziare.com. Notificarea trimisă astăzi Prefecturii București în acest sens este semnată chiar de președintele PSD, Marcel Ciolacu.

Motivele pentru care social democrații cer ca Robert Negoiță să fie scos din funcție sunt legate de faptul că primarul Sectorului 3 s-a înscris ieri în Partidul București 2020 (PB2020), în timp ce a câștigat mandatul în care se află acum candidând în 2016 pe listele PSD.

Săptămâna trecută, Robert Negoiță a declarat că pentru următorul mandat nu va mai candida pe listele PSD. Partidul în care tocmai s-a înscris este un partid format chiar de el însuși, lansat în această săptămână, conform G4Media.

Articolul precedentCoronavirus: încă patru români testați pozitiv în timp ce se aflau în Grecia / Nu se știe dacă autoritățile bulgare le vor permite tranzitul
Articolul următorRaed Arafat: în București nu mai sunt paturi libere pentru tratarea pacienților Covid-19