Marcel Ciolacu, mesaj dur pentru Johannis și Orban: „Nu dublați alocațiile, vă măturăm guvernarea!”

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, amenință din nou Guvernul cu moțiunea de cenzură, fiind foarte virulent în acest sens într-o postare pe Facebook.

„Am un singur mesaj pentru Iohannis și Orban: nu dublați alocațiile, vă măturăm guvernarea! Sunteți un pericol pentru viitorul țării!

Președintele Iohannis nu mai poate amâna dublarea alocațiilor pentru copii. Curtea Constituțională demonstrează prin decizia de azi că PNL n-a avut, practic, argumente, ci a vrut doar să blocheze aplicarea legii.

Pentru milioane de românii cu copii această măsură initiată de PSD este o mare gură de oxigen pentru bugetul lunar al familiei. De ceea, îi solicit președintelui să promulge legea în regim de urgență, iar Guvernului Orban să o aplice de la 1 august. Dacă nu fac asta, depunem moțiunea de cenzură în august – indiferent că România va fi sau nu atunci în stare de alertă.

O guvernare care se opune cu toate forțele creșterii veniturilor a milioane de copii nu poate construi vreun viitor pentru România!” , scrie acesta pe pagina sa de Facebook.

Articolul precedentAlexandru Dedu, după stabilirea semifinalelor Cupei României FAN Courier: ” Pot apărea surprize!”
Articolul următorStatuia negustorului de sclavi Edward Colston înlocuită cu sculptura protestatarei „Black Lives”, Jen Reid