Confruntare momentului: pugilistul Jitaru vs. un fotbalist de la Viitorul lui Hagi

Robert Jitaru, campionul european la U22, i-a predat o lecție de box unui puști de la Academia lui Gică Hagi, în timp ce fotbalistul l-a învățat câteva scheme din sportul numărul 1 al Planetei.

Robert Jitaru și Alex Alexandru

Robert Jitaru este acum una dintre speranțele boxului românesc, însă în copilărie a practicat și fotbalul: „Când eram copil, am jucat fotbal aproximativ un an, nu mă gândeam că voi face eu ceva performanță și de altfel nici nu a fost cazul… Am mai jucat de plăcere cu prietenii, cu echipa de box”, a declarat dublu campionul european la box, în categoria U22.

Robert Jitaru și Alex Alexandru

De cealaltă parte a confruntării, Alex Alexandru, sportiv de la Academia Hagi care se antrenează în același cantonament și a cucerit deja 8 titluri de campion, a încercat să îl învețe pe pugilist câteva de scheme. Însă în scurt timp a devenit clar că Robert Jitaru se descurcă deja bine și cu mingea, nu doar cu mănușile de box. În schimb, fotbalistul a avut ce să învețe de la colegul său de cantonament.

Articolul precedentTătaru: A câștigat propunerea PSD, asimptomaticii vor fi internați 48 de ore / Starea de alertă va fi prelungită
Articolul următorFilmul „Maria, Regina României” prezentat în cadrul Serii filmului românesc la Roma