Gaz Metan Mediaș a ieșit din insolvență

Gaz Metan Mediaș a ieșit oficial din insolvență, decizia fiind luată de Tribunalul Sibiu. Vestea cea mare a fost anunțată pe Facebook de pagina Suporteri Gaz Metan Mediaș

Tribunalul Sibiu a dispus, ieri,  „reinserția debitorului Club Sportiv Gaz Metan Mediaș în activitatea comercială”. Hotărârea poate fi totuși contestată în termen de 30 de zile la Tribunalul Sibiu.

În luna octombrie a anului 2016, clubul Gaz Metan a solicitat intrarea în procedura de insolvență. Cererea a fost acceptată de judecătorii Tribunalului Sibiu. Cea mai mare datorie a clubului Gaz Metan a fost către bugetul statului, de 3,3 milioane de euro, potrivit GSP.

Falimentul clubului a fost cerut încă din luna mai 2014, în contextul în care şase baschetbaliști medieșeni și antrenorul de atunci, Marcel Țenter, au reclamat datorii totale de 200.000 de euro. Marcel Țenter este fost antrenor al Naționalei României de Baschet, conducând echipa la Euro-2017.

Viiiiictoooorieeeeee👏👏👏Este oficial: Clubul Gaz Metan Mediaș a ieșit astăzi din insolvență👏

Publicată de Suporteri Gaz Metan Medias pe Miercuri, 8 iulie 2020

Articolul precedentReportaj: Florin Mergea, vicecampion olimpic la tenis în proba de dublu din 2016 se pregătește de o cursă de 24 ore la un simulator auto
Articolul următorSUA limitează acordarea vizelor pentru oficialii chinezi care se fac vinovați de situația din Tibet