Un pensionar a întrerupt-o pe Violeta Alexandru la o conferință de presă: „Mărește-mi pensia”

O conferință ținută în aer liber sâmbătă de președinta PNL București, ministrul Muncii Violeta Alexandru, și de liderul PNL sector șase, Ciprian Ciucu, a fost întrerupă de un bărbat supărat, care a cerut mărirea pensiei, potrivit libertatea.ro.

Imaginile difuzate LIVE de pagina Facebook a PNL arată cum bărbatul vine direct în fața pupitrului la care se află Violeta Alexandru și începe să strige: ”Mărește-mi pensia!”

Ministrul Muncii a încercat să sugereze că bărbatul este trimis de PSD. ”Aceasta este atmosfera pe care primarul sectorului 6 o pune în scenă. Asta înseamnă manipularea necazurilor unor oameni pe care îi folosește pentru a le arăta că le pasă. Nu trebuie să vă lăsați manipulat”, spune Violeta Alexandru.

În cele din urmă, Alexandru a fost nevoită să se oprească din conferință și l-a invitat pe pensionar la o discuție, luându-i datele de contact pentru a analiza situația.

Conferință de presă susținută de președintele PNL București, Violeta Alexandru și președintele PNL Sector 6, Ciprian Ciucu. Aceștia prezintă bilanțul guvernării Mutu/PSD.

Conferință de presă susținută de președintele #PNL București, Violeta Alexandru și președintele PNL Sector 6, Ciprian Ciucu. Aceștia prezintă bilanțul guvernării Mutu/PSD.

Publicată de Partidul Naţional Liberal pe Duminică, 5 iulie 2020

 

Articolul precedentSituație critică la Galați – patru focare și secții ATI pline
Articolul următorPatru cetăţeni din Afganistan şi Bangladesh, depistaţi ascunşi într-un camion la vama Nădlac II