Victor Ponta: Rog oamenii sa nu respecte deciziile Guvernului, cum nici ei nu respectă CCR

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, îi roagă pe români să nu ţină cont de deciziile luate de Guvern, la fel cum premierul Ludovic Orban a îndemnat cetăţenii să nu ia în seamă hotărârile Curţii Constituţionale. Mai mult, Ponta îl face pe Orban analfabet și „asasin economic”.

„Rugămintea mea către populație este sa nu țină cont de nicio decizie ( Ordonanță de Urgență sau Hotărâre) emisă sau semnată de Ludovic Orban!!! Asa cum el vă roagă sa nu țineți cont de Deciziile CCR”, a început Victor Ponta mesajul postat pe Facebook.

Ponta continuă prin a spune că trăim într-o „junglă” în care premierul și PNL-ul fac ceea ce vor, așa că trebuie să primească ceea ce merită de la populație.

În opinia lui Ponta, Ludovic Orban ia decizii neconstituționale și ilegale, el fiind un analfabet politic, mincinos și trădător. În plus, Ponta îl consideră un „asasin economic” al firmelor românești.

Ponta a încheiat aglomerația prin expunerea a 4 efecte majore cauzate de internarea asimptomaticilor:

  • Aglomerația inutilă a spitalelor – costuri uriașe – imposibilitatea pentru persoanele cu alte afecțiuni decât Covid 19 sa primească tratamentul necesar
  • Îmbolnăvirea celor asimptomatici cu forme mai grave de Covid 19 sau cu alte boli transmisibile
  • Reticența oamenilor fără simptome de a face test (ca sa nu fie internați forțat)
  • Umflarea artificială a statisticilor oficiale în scopul păstrării Stării de Alertă (ca să facă achiziții fără licitație și Alegeri fără campanie) – rezultatul negativ fiind însă restricțiile internaționale la adresa românilor care călătoresc.

Postarea lui Victor Ponta vine după ce premierul Ludovic Orban le-a cerut românilor bolnavi de Covid să nu respecte deciziile Curții Constituționale și să rămână internați în spitale.

 

Articolul precedentMedic grec: Prima turistă româncă testată pozitiv cu coronavirus la intrarea în Grecia
Articolul următorMai multe supermarketuri scot de la vânzare produse din cocos adunate de maimuțe