Nereguli găsite de autorități în Centrul Vechi din București la un control / Transportatorii publici nu au scăpat nici ei de amenzi și controale

Autoritățile au anunțat că, ieri seară, s-a desfășurat în Capitală o acțiune de câteva ore a polițiștilor și nu numai pentru a stabili dacă se respectă sau nu regulile impuse pentru a încetini răspândirea noului coronavirus. 

Controlul din centrul Capitalei a durat doar câteva ore dar au fost găsite numeroase nereguli.

S-au dat amenzi de aproape 200 de mii de lei, au fost controlate aproximativ 60 de societăți comerciale și s-au constatat 80 de abateri.

S-a constatat nepurtarea măștii de către angajații societăților sau nerespectarea distanțării sociale în interiorul unităților.

Au fost găsite și societăți care nu au putut să prezinte documente pentru marfa pe care o vindeau. Astfel, marfa respectivă a fost confiscată.

Au fost controlați și transportatorii publici din București. Au fost descoperite abateri și aici. 400 de șoferi au primit amenzi ce însumează 200 de mii de lei.

Articolul precedentBrașov: Petrecere cu taraf și nerespectarea niciunei măsuri împotriva răspândirii coronavirusului
Articolul următorArbitru din Liga I confirmat cu coronavirus după ce a condus mai multe partide după reînceperea campionatului