Scandal la FCSB după plecarea lui Adi Popa

Împrumutul lui Adi Popa la FCSB s-a încheiat la finalul lunii iunie. Ultimele săptămâni ale mijlocașului au fost unele tensionate, cu tachinări între el și conducere, potrivit gsp.ro.

După expirarea contractului, Popa a spus ce avea pe suflet și la adresa antrenorului, replica lui Bogdan Argeș Vintilă venind prompt.

„Am auzit şi eu ce a zis Popa la televizor, dar, din punctul meu de vedere, în momentul în care pleci de la un club şi începi să arunci cu noroi în cei alături de care ai mâncat o pâine, în cei despre care ai spus că ţii la ei şi e clubul tău de suflet, începi să arunci cu noroi şi cauţi scuze în altă parte, nu mi s-a părut fair-play. Dacă mă apuc să-i răspund punctual la tot ce a declarat el, eu cred că ar fi în dezavantaj”.

Totodată, antrenorul a afirmat că Adi Popa nu a dat satisfacție nici la echipele din străinătate la care a fost. Reamintim ca acesta a mai jucat la Al Taawon, Ludogoreț și Reading.

Articolul precedentPersoanele cu handicap grav scutite de la plata impozitului pe moştenire
Articolul următorPrimul ofițer de Securitate care recunoaște că a făcut poliție politică / Sorin Bivolaru a fost consilier PMP