Forțele Navale Române: Aproape 90 de tineri  au depus jurământul

88 de soldaţi profesionişti au depus, vineri, jurământul pentru a intra în familia Forţelor Navale, în cadrul unei ceremonii care s-a desfăşurat la Şcoala de Aplicaţie a Forţelor Navale de la Mangalia.

La finalul ceremoniei, contraamiralul i-a felicitat pe noii recruţi pentru alegerea profesiei militare şi pentru depunerea legământului de credinţă faţă de ţară, spunându-le că meseria pentru care se pregătesc „nu a fost şi nu va fi niciodată una uşoară; meseria de marinar este o meserie dificilă, cu numeroase responsabilităţi, iar lucrul în echipă şi camaraderia sunt două elemente principale ale îndeplinirii cu succes a misiunilor încredinţate”.

Pregătirea profesională a acestei noi serii de militari va continua, până la sfârşitul lunii august, cu instrucţia de specialitate de Marină, conform cerinţelor posturilor pe care cei 88 de soldaţi profesionişti urmează să fie încadraţi.

Pentru prevenirea răspândirii şi infectării cu noul coronavirus, festivitatea de la Mangalia s-a desfăşurat într-un cadru restrâns, iar familiile, rudele şi prietenii tinerilor soldaţi au fost alături de aceştia prin intermediul unei transmisii, în direct, a festivităţii pe o reţea de socializare.

Articolul precedentCoronavirus în Diaspora: Aproape 5.000 de români sunt infectați și peste 120 au murit
Articolul următorSingura regiune care a votat împotriva lui Putin la referendumul care îl face președinte pe viață în Rusia