Prim-vicepreședintele PNL de Vrancea a picat examenul de  Bacalaureat. Care au fost notele sale

Prim-vicepreședintele PNL de Vrancea a picat examenul de  Bacalaureat pe care l-a susținut în acest an. Daniel Moroșanu, în vârstă de 42 de ani, s-a înscris la prima sesiune a examenului maturității, sperând că va obține notă de trecere – din păcate, nota la Română a fost de doar 3,60, conform Digi24.

Daniel Moroșanu a absolvit liceul „Simion Mehedinți”, la seral, însă nu a trecut până acum examenul de Bacalaureat. În aceasta sesiune, a obținut 7,55 la proba de Istorie, 8,65 la Geografie și doar 3,6 la proba de Română, ultima notă însemnând picarea examenului.

Într-o declarație făcută pentru un ziar local, Daniel Moroșanu a anunțat că a depus contestație și că speră că rezultatul de după re-evaluare să atingă nota 5, astfel încât să obțină diploma de Bacalaureat.

„M-am pregătit. M-am înscris și anul trecut, dar nu eram atât de pregătit și sigur. Am făcut meditații câteva ore, pentru recapitulare, la Română. Este bine să se predea la cursurile din timpul școlii ceea ce predau profesorii la meditații. Cred că ar trebui mai multă implicare și determinare din partea lor. Sunt foarte mulți care fac lucrul ăsta și pentru a nu mai face loc pentru meditații după ore. Dacă copii și-ar da mai mult interes în timpul orelor, cu siguranță n-ar mai avea nevoie de meditație”, spunea politicianul înaintea aflării rezultatelor.

Dacă va obține diploma de Bacalaureat, prim-vicepreședintele PNL de Vrancea intenționează să se înscrie și la facultate.

Articolul precedentCoronavirus: Joe Biden anunță că nu va mai ține întruniri electorale înainte de alegerile prezidențiale
Articolul următorCutremur de 3,2 grade pe scara Richter în Prahova