Rise Project: șeful Romgaz, amenințat de mercenarul lui Frank Timiș. Care este mesajul trimis

Șeful companiei Romgaz, Adrian Volintiru, a fost amenințat în luna februarie cu răpirea, prin două mesaje trimise anonim pe telefon, conform Rise Project. Polițiștii de la Direcția Operațiuni Speciale au identificat numărul de la care au plecat amenințările și l-au localizat în automobilul lui Horațiu Potra.

Textul mesajul trimis de pe numărul necunoscut este următorul: “Bună ziua domnul Director, vă dorim noroc în afaceri cât și pe postul ocupat politic. Ai uitat regula, când trăiești bine, trebuie să înapoiezi ceva. Nu respecți ce promiți, ai uitat cine te-a pus acolo. O să-ți aducem aminte rapid! Sperăm că-ți place pădurea din Bazna sau Blăjel la fel cum îți plac femeile. O să facem o plimbare să te familiarizezi, sunt locuri ascunse greu de accesat! Fi înțelept, profită de piscina hotelului vecin Expro și nu ne pune să ne deplasăm în Transilvania că-i de rău pentru tine și cei dragi! Succes!”

Ulterior, un al doilea mesaj și mai clar a fost trimis: “Venim acum!”

Horațiu Potra este șeful diviziei de securitate a companiei African Minerals, patronată de controversatul Frank Timiș, fondatorul afacerii “Roșia Montană”.

Frank Timiș nu a putut fi contactat pentru a comenta situația. Anchetatorii RISE Project au aflat însă că acesta negociază cu Romgaz un contract care vizează creșterea producției de gaze, cu ajutorul unei noi tehnologii.

Horațiu Potra este deja pus sub control judiciar, după ce directorul Romgaz a depus o plângere la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Articolul precedentCum se va instala infrastructura de rețea 5G de mare capacitate
Articolul următorAirbus concediază 1,200 de angajați din Europa. Compania rivală face de asemenea concedieri