Primar din Alba blocat de Facebook după ce a scris că vrea să cumpere „puicuțe”

Un primar din județul Alba care a scris pe Facebook că vrea să cumpere „puicuțe” a fost blocat blocat pe rețeaua de socializare pentru 24 de ore. Facebook ar fi interpretat greșit postarea și i-a blocat contul pentru „încălcarea standardelor comunității”, scrie alba24.ro citat de Digi24

Daniel-Gheorghe Rusu este primarul comunei Șpring și a fost protagonistul unei știri amuzante în mediul online. El a postat pe 25 iunie un mesaj în care voia să cumpere 8 – 10 puicuțe de o lună. Acesta întreba și ce preț au acestea. 

Rețeaua de socializare și l-a blocat pentru 24 de ore pe bărbat, pe motiv că postarea „încalcă standardele comunității noastre privind armele de foc, drogurile și alte bunuri cu regim special”.

Ulterior, după ce i-a fost deblocat contul, el a povestit ce i s-a întâmplat:„Salutare frați români! Au înnebunit salcâmii! Iată de ce am fost blocat 24 ore…mulțumesc Facebook, nu o să mai cumpăr găini în viata mea…”.

Articolul precedentAlianța USR PLUS și-a desemnat candidații pentru primăriile de sector
Articolul următorPercheziții în București și 6 județe la comercianți și producători ilegali de tutun / Doi ofițeri implicați în activitățile ilegale