Plângeri penale depuse de Nicuşor Dan

În urma conferinței de presă bruiate, desfășurate în sectorul 5, candidatul la Primăria Capitalei, Nicușor Dan va depune plăngeri penale împotriva primarului sectorului 5, Daniel Florea, împotriva directorului Poliţiei Locale a acestui sector şi a şefului firmei de salubritate care asigură servicii de curăţenie în Sectorul 5, potrivit adevarul.ro.

”O să fie mâine (luni – n.r.) la Parchet o plângere penală împotriva primarului Sectorului 5, şefului companiei de salubritate de la Sectorul 5 şi şefului Poliţiei Locale de la Sectorul 5”, a declarat Nicuşor Dan într-o conferinţă de presă la care a participat, duminică după amiază.

Acesta a precizat că plângerea nu va fi făcută şi pe numele primarului General Gabriela Firea, dar că aceasta ar trebui să răspundă politic pentru cele întâmplate.

„Nu împotriva Gabrielei Firea, pentru că nu are nimic direct. Ea este responsabilă politic şi trebuie să dea un răspuns din partea PSD Bucureşti dacă este sau nu este de acord cu acţiunile de alaltăieri şi de acum două săptămâni”, a mai spus Nicuşor Dan.

Articolul precedentProfesoară corector la Evaluarea Naţională depistată pozitiv la COVID-19
Articolul următorÎnvinsă acasă de Sepsi, Dinamo se apropie de retrogradare