VIDEO Petrecere filmată pe Facebook pe malul Râului Siret / Polițiștii au suspendat petrecerea și au amendat organizatorul

O petrecere pe malul Râului Siret a fost suspendată de polițiști după ce petrecăreții nu au respectat regulile de distanțare socială. 

60 de oameni participau la petrecere la momentul la care polițiștii au oprit-o pentru nerespectarea distanțării sociale și a legislației privitoare la organizarea evenimentelor în aer liber.

Un video cu petrecerea a fost postat pe Facebook, acesta fiind și modul în care polițiștii au aflat de ea și au acționat în cauză. Organizatorul a fost amendat cu 3 mii de lei, iar petrecăreții s-au conformat și au părăsit zona.

Tinerii nu respectau regulile de distanțare socială. Persoanele ar fi trebuit să stea la minim 2 metri unul de altul, lucru care nu se întâmplă.

Petrecere privată în plină pandemie

VIDEO Având în vedere imaginile apărute în această dimineață, pe un site de socializare, imagini din care rezultă nerespectarea legislației în vigoare cu privire la organizarea unui eveniment privat în aer liber, polițiștii Secției 3 Poliție Galați au identificat zona în care se desfășura evenimentul și, deplasandu-se la fața locului, au constatat următoarele:Pe malul râului Siret, în zona cunoscută sub denumirea de „satul pescăresc", pe un teren proprietate privată, se afla în desfășurare o petrecere privată, la care participau peste 60 de persoane, nefiind respectate regulile de distanțare fizică. A fost identificat organizatorul petrecerii, un bărbat, de 49 de ani, din municipiul Galați, care a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 3000 de lei, pentru încălcarea prevederilor legale privind desfășurarea unui eveniment privat în aer liber. Toate persoanele aflate la fața locului s-au conformat recomandărilor polițiștilor, părăsind zona.

Publicată de Stiri de Galati pe Sâmbătă, 20 iunie 2020

Articolul precedentGreta Thunberg despre schimbările climatice: problema este la fel de mare ca cea a coronavirusului
Articolul următorAstăzi în istorie: Memorialul Victimelor Comunismului din cadrul închisorii Sighetul Marmației a fost inaugurat