Singurul producător român de TAF-uri va începe colaborarea cu cel mai mare producător mondial de utilaje forestiere

Singurul producător român de tractoare articulate forestiere (TAF), IRUM Reghin, cu sediul în Mureș, urmează să înceapă o colaborare cu cel mai mare producător de utilaje forestiere, compania finlandeză PONSEE, transmite Agerpres.

În urma colaborării va fi acoperită întreaga gama de utilaje solicitate pe piața românească, susține directorul general al companiei, Mircea Oltean.

„Pe tractoare forestiere avem o noutate. Un lucru deosebit pentru noi şi pentru afacerea noastră este faptul că am reuşit să intrăm în colaborare cu cel mai mare producător mondial de utilaje forestiere, PONSSE din Finlanda. Cu această colaborare reuşim să ne întregim toată gama de utilaje care se solicită pe zona forestieră. Colaborarea constă în a oferi pe piaţa din România produsele PONSSE. Noi vom fi cei care vom avea grijă de ele, vom asigura garanţie, post garanţie, piese de schimb şi tot ce înseamnă bunul mers al utilajelor. În prima fază vom achiziţiona acestea utilaje şi le vom vinde pe piaţa românească”, a declarat Mircea Oltean.

IRUM Reghin a fost fondată în 1953 și a devenit o societate cu capital privat, în întregime românesc, în 1999. Inclusiv după privatizare, obiectivul întreprinderii este de a produce mașini și utilaje specifice industriei forestiere.

Articolul precedent320 noi cazuri de coronavirus înregistrate în ultimele 24 de ore în România
Articolul următorAlexandru Rafila: De la 1% cazurile pozitive am ajuns la 3% / Există o problemă de sănătate publică