Liberalul Ciprian Ciucu: „Polițistul care nu a intervenit la conferința de presă a lui Nicușor Dan este condamnat pentru luare de mită și trafic de influență”

Liberalul Ciprian Ciucu susține pe pagina sa de Facebook că polițistul care nu a luat atitudine la haosul creat în timpul conferinței de presă a lui Nicușor Dan a fost „a fost condamnat pentru înșelăciune și luare de mită”. 

Din documentele postate de Ciprian Ciucu pe Facebook reiese că polițistul a fost urmărit penal pentru trafic de influență în formă continuată și s-a dispus reținerea lui pentru 24 de ore, în 2013.

„Cine face presiuni asupra lui Nicușor Dan, cine a pus mâna pe administrația locală din București… un condamnat pentru luare de mită și trafic de influență. A dirijat traficul ca să faciliteze bruiajul!

Numele lui este Petculeț Stelică-Iulian, angajat al Poliției Locale sect 5, soția lui este angajată la Poliția Locală București. Petculeț a fost angajat în decembrie 2019 la Poliția Locală Sector 5. Înainte a lucrat la Poliția Locală a Municipiului București, unde a comis-o.

Voi înțelegeți cum arată polițiile locale din București?

Polițistul a fost condamnat pentru înșelăciune si luare de mită. A fost arestat după ce a fost condamnat, chiar la terminarea turei de noapte pe care o efectuase la sediul din aleea Suter. Condamnarea i s-a tras in urma plangerii unei femei care i-a dat bani sa faciliteze fiicei sale intrarea in poliție”, scrie Ciprian Ciucu în postarea sa.

Articolul precedentA murit Jean Kennedy Smith, ultima supraviețuitoare a fraților Kennedy
Articolul următorScandal în USR la debutul campaniei electorale: Mai mulți membri importanți îl acuză pe Barna că face excluderi pe ”delicte de opinie”