Conferința lui Nicușor Dan, bruiată de mașinile de gunoi ale Primăriei Sectorului 5

Candidatul USR-PNL la Primăria Capitalei, Nicușor Dan a susținut o conferință de presă joi dimineață în sectorul 5, dar a fost din nou bruiat, de această dată de mașinile de gunoi ale primăriei de sector, potrivit știrilor Digi 24.

Pe lăngă faptul că mașinile de gunoi își ambalau motoarele și claxonau, la un moment dat o mașină care dezinfectează străzile a trecut și i-a stropit pe jurnaliști.

Conferință de presă

Susțin o conferință de presă despre principalele subiecte de pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu General, care are loc astăzi. Alături de mine sunt Stelian Bujduveanu – Liderul consilierilor generali PNL, Alexandru Gâdiuță – Liderul consilierilor generali USR, Cristian Băcanu – Președintele PNL Sector 5 și Cristian Crivăț – Președinte USR Sector 5.

Publicată de Nicușor Dan pe Joi, 18 iunie 2020

La fața locului a ajuns și un echipaj de Poliția Locală.

„Suntem pe domeniul public, dar în mijlocul străzii”, i-a spus polițistul lui Nicușor Dan, solicităndu-i acestuia să elibereze carosabilul.

„E o tulburare a ordinii publice, prin acel zgomot  pe care aceste utilaje îl fac”, a spus Nicușor Dan.

El a spus că își rezervă dreptul de a face o plângere, pentru că polițiștii nu au intervenit pentru a-i opri pe angajații primăriei.

Articolul precedentProduse de lux furate din containere încărcate în avioane pe Otopeni
Articolul următorTot mai mulți tineri fac bolile bătrâneții