Președinții USR-PLUS București, Claudiu Năsui și Vlad Voiculescu, mesaj dur pentru PNL

Claudiu Năsui și Vlad Voiculescu, copreședinții USR-PLUS București, au lansat prin intermediul unei postări pe Facebook un atac dur la adresa PNL. „Dacă vreți cu adevărat ca lucrurile să se schimbe, arătați-ne că ați început curățenia. Începeți cu propria curte”, se arată în mesajul celor doi. În plus, aceștia susțin că până lucrurile nu se schimbă, singura alianță posibilă pentru București este cea USR-PLUS.

Cei doi lideri pornesc de la „declarațiile unui lider liberal care vorbește despre împărțirea listelor între USR PLUS, PNL și PMP” și placă repetată de 30 de ani: “Este nevoie de dreapta unită, doar așa scăpăm de PSD”.

Năsui și Voiculescu se întreabă retoric: „Cu cine să unim “dreapta”?

„Cu domnul Chirica de la Iași care a sărit de la PSD la PNL? Cu domnul Popescu de la sectorul 2 care încă nu știe dacă e la “dreapta” sau la “stânga”? Cu domnul Hubert Thuma de la Ilfov, vechi USL-ist și condamnat penal? Cu fostul viceprimar al lui Vanghele? Cu lobbyistul Tănase Stamule? Cu PMP-ul care acum 4 ani absorbea UNPR-ul lui Gabriel Oprea și între timp a făcut blat după blat cu Firea-PSD?” , adaugă aceștia.

În mesaj se mai arată:

  • „Ce faceți voi de 30 de ani e mai aproape de feudalism decât de democrație”.
  • „Pentru voi, “dreapta” și “stânga” sunt doar două mâini care au acces, pe rând, la banul public. În funcție de care are dexteritate mai mare la furat, jonglați de la o mână la alta. Schimbați echipa în funcție de cine oferă mai mult: azi e “am semnat cu FC Dreapta Unită pe viață”, mâne e “am fost fan CSM Stânga de mic”.
  • „Nu mai ține. Noi, USR PLUS reprezentăm acea parte a societății care nu mai vrea unirea unora cu alții pentru ciolan”.
  • „În București, funcțiile au fost negociate de-a lungul timpului pe colțul mesei și chiar pe sub masă. Cei care trăgeau sforile în PNL și-au negociat posturi în administrațiile din București, în direcțiile din primării, în adunările generale și consiliile de administrație ale companiilor municipale marca Firea-PSD”.
  • Dacă vreți cu adevărat ca lucrurile să se schimbe, arătați-ne că ați început curățenia. Începeți cu propria curte. Aveți și oameni cinstiți în partid, cu care puteți construi pe curat – încetați să îi umiliți și pe ei prin metehne vechi USL-iste. Rupeți orice legătură cu primăriile controlate de PSD, retrăgeți-vă băieții de la partid din consilii de administrație și numiți profesioniști și apoi haideți într-adevăr să discutăm cum scoatem nu doar pesedeul din administrația Bucureștiului, ci și pesedismul, pedelismul, uselismul și ciocoismul”.
  • „Până atunci, nu se pune problema să negociem nimic pe colțul mesei, iar de liste comune nici nu poate fi vorba”.
  • USR-PLUS s-a lansat cu mesajul “Ne-am unit și mergem la victorie” și rezultatul a fost ca USR-PLUS a luat în București peste “FC Dreapta Unită” și “CSM Stânga” la un loc. Asta este singura unitate de care puteți fi siguri”.
„Am spus acum un an că fără hoție ajungem departe. Nu fără PSD, ci fără hoție! Nu contează dacă ea vine din dreapta sau din stânga, ca să putem construi ceva serios, trebuie să eliminăm hoția sub toate formele ei”, încheie Vlad Voiculescu și Claudiu Năsui, lideri si PLUS și USR București.
Articolul precedentCreștere bruscă a numărului de infectări la Brașov. Câte noi cazuri au fost declarate după ultimul weekend
Articolul următorDemiteri la Penitenciarul Drobeta-Turnu Severin, după scandalul bărbatului care a incendiat o fată de 17 ani