Harlem Gnohere, atac dur la adresa antrenorului FCSB / Gigi Becali este mulțumit că „a scăpat” de atacant

Eddy-Harlem Gnohere s-a despățit joi de FCSB, moment în care acesta s-a dezlănțuit la adresa antrenorului Bogdan Argeș Vintilă. Între timp, Gigi Becali se arată mulțumit că „a scăpat” de atacantul francez, scrie Digisport.ro.  

Atacantul francez a dezvăluit, în direct, cea mai mare frustrare a sa: ”Toată lumea știe cine face echipa la Steaua, cine decide primul 11, cine face schimbările. Când vii la Steaua, știi la ce să te aștepți. E frustrant, dar n-ai ce să faci, că jucător”.

”Cu toți antrenorii pe care i-am avut în toți acești ani în România m-am înțeles foarte bine, dar relația cu ultimul antrenor a fost cu adevărat catastrofală….așa-zisul antrenor, pentru că nu el este cel care face totul. Nu l-aș numi antrenor”, a spus „Bizonul”  cu referire la Bogdan Argeș Vintilă, antrenorul FCSB.

Cu privire la Gigi Becali, Gnohere a spus că îl respectă: ”Îl apreciez pe Becali, cred că spune adevărul până la un punct, apoi nu-l mai zice. E o persoană pe care o apreciez, totuși”.

Cu toate acestea, Becali este bucuros că a reușit să „scape” de Gnohere: „Am scăpat de vreo 300.000 de euro și ceva, cu tot cu taxe. Pe vremea asta, vă dați seama, e foarte bine când scapi de salarii de 300.000 de euro și ceva. Mai are și o greutate. Până își revenea, se termina campionatul, iar după o luai iar de la capăt cu el. E un băiat bun el, dar e copilăros. Ba nu îi convine aia, ba nu îi convine aia.”

Becali îl îndeamnă să meargă la „amatorii” de la CSA Steaua, după ce francezul a realizat un live pe Instagram unde a afirmat că nu va mai merge la Dinamo, dar ar accepta să joace pentru CSA.

 

Articolul precedentMarcel Ciolacu atacă Guvernarea PNL după anunțarea ratingului de țară de către Standard & Poor’s
Articolul următorMinistru din Madagascar demis după ce a comandat acadele în valoare de 2 milioane de dolari