Noi poze cu stadioanele Steaua, Giulești și Arcul de Triumf / Stadiu lucrărilor

Compania Națională de Investiții a publicat imagini cu stadiul lucrărilor pe stadioanele Steaua, Arcul de Triumf și Giulești. 

Compania Națională de Investiții (CNI) susține că constructorii își respectă angajamentele luate. Cele trei stadioane urmau să fie stadioane de antrenament pentru Euro2020, care a fost reprogramat pentru anul viitor.

Bugetul însumat pentru cele trei stadioane se ridică la aproximativ 388 de milioane de lei, conform site-ului CNI. Stadionul Steaua are executate lucrările de infrastructură în proporție de 98%.

Stadionul Giulești și Arcul de Triumf nu se află într-un stadiu atât de avansat al lucrărilor. În cazul Stadionului Arcul de Triumf, lucrările de săpătură, radier, hidroizolații sunt realizate în proporție de 99%. Stadionul Giulești are executate doar 55% din elemente suprastructura beton armat și 5% din arhitectură și instalații.

Stadionul Ghencea

 

Stadionul Giulești

 

Stadionul Arcul de Triumf

 

Articolul precedentAstăzi în istorie: Are loc ceremonia de încoronare a Reginei Elisabeta a II-a a Regatului Unit al Marii Britanii şi a Irlandei de Nord
Articolul următorA izbucnit o nouă epidemie de Ebola în Congo. Au murit deja 4 persoane.