Untold, Neversea și Electric Castle au fost anulate din cauza pandemiei de coronavirus

Untold, Neversea și Electric Castle au anunțat că edițiile de anul acesta vor fi reprogramate pentru anul viitor. Situația incertă este motivul principal al anulării acestor evenimente care strângeau sute de mii de oameni.

Edy Chereji, director de comunicare Untold și Neversea, a declarat luni dimineață la Digi24 că noua lege, care limitează pentru moment evenimentele mari cu mai mai multe persoane, este unul dintre motivele care au dus la decizia de reprogramare a festivalurilor. Cherji adaugă că este destul de târziu pentru ca participanții să-și mai poată găsi cazări.

În ceea ce privește situația biletelor și abonamentelor, directorul de comunicare de la Untold și Neversea susține că acestea vor asigura participarea la una din următoarele trei ediții.

O altă variantă ce poate fi aleasă de cei care își procuraseră deja bilete sau abonamente pentru edițiile din acest an, aceștia pot primi un voucher valoric. Altă variantă este refund-ul, acesta fiind posibil de anul viitor, conform lui Chereji.

Chereji a mai declarat: „S-a încercat să se împingă festivalurile spre toamnă, dar era prea greu, resurse necesare erau multe și incertitudinea la fel de multă, nu exista o garanție ca lucrurile vor sta mai bine”.

În final, Edy Chereji a ținut să spună că majoritatea artiștilor au confirmat deja participarea la edițiile de anul trecut.

Dreamers of Neversea,Over the past 3 years, we have experienced our most amazing memories and unforgettable sunrises…

Publicată de Neversea pe Marţi, 2 iunie 2020

For each of the last 7 years we’ve built this alternate world where you can be yourself, carefree and safe. The energy…

Publicată de Electric Castle pe Marţi, 2 iunie 2020

 

Articolul precedentProtestele din America fac două noi victime într-o suburbie din Chiacago
Articolul următorCazul Floyd de România, de care majoritatea nu-și mai amintesc / Niciun vinovat la 10 luni de la eveniment