Un bebeluș de o lună a fost testat pozitiv pentru Coronavirus într-un spital din Botoșani. Mama sa este diagnosticată negativ.

Un bebeluș de o lună din Botoșani a fost trimis la spital după ce a făcut icter, iar medicii l-au testat și pentru noul Coronavirus. Atât primul cât și al doilea test au ieșit pozitive, însă rezultatele testelor mamei sale au rezultat negativ. Potrivit reprezentanţilor Direcţiei de Sănătate Publică Botoşani, cel mai probabil micuțul a contractat virusul de la rudele venite în vizită. din Suceava.

Bebelușul a fost internat în Secţia de Boli infecţioase – pediatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă „Mavromati”, unde primește tratament.

A fost declanșată o anchetă epidemiologică pentru a se stabili sursa infecţiei. Acesta este cel mai mic pacient cu coronavirus înregistrat în judeţul Botoşani de la începutul pandemiei.

 

Articolul precedentOrban: Sunt fumător de 40 de ani.Dacă poza aceea e văzută de copii, eu sunt un exemplu negativ și nu vreau ca ei să fumeze
Articolul următorBorisov, după întâlnirea cu Vucic: Când vom construi autostrada Hemus, sârbii se vor închina sfântului Sava la Târnovo