Premierul Orban: Vom mări pensiile, dar nu cu 40%
Premierul Ludovic Orban a declarat luni seară, la Digi 24, că actualul guvern va mări în mod cert pensiile, dar că nu cu 40%, deoarece este un procent nesustenabil bugetar.

”Pensionarii să aibă încredere că vom majora pensiile, dar vom vedea după mai multe analize cât putem suporta din Buget. Impactul pe 2021 ar fi de 10 miliarde de euro. 40% este o tinta de neatins, nu se putea nici daca nu eram in criza”, a declarat Orban.

Președintele Iohannis a declarat săptămâna trecută, răspunzând unei întrebări legate de mărirea pensiilor cu 40% din toamnă, că această chestiune trebuie analizată cu mare atenție de guvernanți. ”Vă spun o chestiune care mă privește pe mine: mi pare nedrept ca pensionarii să plătească întreaga notă a epidemiei”, a spus Iohannis.

Articolul precedentOrban: Vrem un Fond de Investitii detinut majoritar de statul român, care poate deveni partener in firme private
Articolul următorOrban: Sunt fumător de 40 de ani.Dacă poza aceea e văzută de copii, eu sunt un exemplu negativ și nu vreau ca ei să fumeze