Klaus Iohannis, mesaj de Ziua Copilului: „Fiți aliații mei și respectați regulile sanitare”

Președintele României, Klaus Iohannis, a transmis luni dimineață un mesaj dedicat copiilor, având în vedere că este 1 iunie. Iohannis le-a urat „La mulți ani” copiilor și i-a îndemnat să respecte regulile impuse, pentru a ieși învingători din pandemie. 

Klaus Iohannis le mulțumește într-un video postat pe Facebook tuturor copiilor pentru că au fost înțelegători și s-au adaptat acestei perioade.

Președintele a ținut să se adreseze celor care susțin examenele de Evaluare Națională și Bacalaureat: „Știu că anul acesta examenele vor fi diferite, dar sunt convins că vă veți descurca foarte bine”.

La sfârșitul mesajului, Iohannis i-a îndemnat pe cei mici să respecte toate regulile sanitare, pentru ca „împreună să depășim această perioadă”.

 

La mulți ani tuturor copiilor!

Publicată de Klaus Iohannis pe Luni, 1 iunie 2020

Articolul precedentPrinț Joachim al Belgiei își cere scuze pentru o petrecere la care a participat pe timp de carantină, luând ulterior și coronavirus
Articolul următorMichael Jordan, după moartea lui George Floyd: „Sunt profund întristat, sunt îndurerat și plin de furie. Am îndurat destul!”