O sticlă de bere oferită pentru fiecare portar care a primit gol de la Leo Messi în cinstea doborârii unui record incredibil

Producătorul de bere Budweiser a oferit o sticlă de bere portarilor pentru fiecare gol dat de Lionel Messi lor. Diego Alves a primit 19 beri, în timp ce Iker Casillas a primit 17 doze. 

De la retragerea lui Pele de la clubul brazilian Santos acum 4 decenii, acesta deținea recordul pentru cele mai multe goluri date jucând pentru un singur club de-a lungul carierei – 643, potrivit Barca Universal.

După ani de urmărire, în meciul contra echipei spaniole Real Valladolid, Leo Messi a reușit să-l învingă pe Jordi Masip și să depășească recordul lui Pele.

Budweiser, producător de bere și sponsor în campionatul spaniol La Liga, nu a ratat ocazia să celebreze și a trimis 644 de sticle de bere tuturor portarilor pe care Messi i-a învins de-a lungul carierei.

De pe toată planeta, 160 de portari au primit sticle de bere în cinstea recordului.

Legendarul Iker Cassilias a primit 17 sticle de bere reprezentând numărul de goluri primite de la Leo Messi de-a lungul carierei.

Recordul este deținut de Diego Alves, el primind nu mai puțin de 21 de sticle pentru cele 21 de goluri primite.

Articolul precedentUn puști de 9 ani face milioane din canalul de Youtube / A câștigat 30 de milioane doar în 2020
Articolul următorIncendiu în noaptea de Crăciun la Spitalul de Psihiatrie din Iași / Un bărbat de 33 de ani a murit