KFC lansează o consolă care îți ține puiul cald, în timp ce tu te joci nestingherit pe ea

Lanțul de fast-food KFC a lansat o nouă consolă de jocuri alimentată de procesorul Intel, care vine cu o „cameră de pui” încorporată pentru a menține celebrul pui de la KFC cald sau orice altă gustare, potrivit CNN

KFConsole face parte dintr-un parteneriat cu producătorul de hardware Cooler Master, a declarat KFC într-o declarație marți.

Puiul jucătorilor va fi menținut fierbinte datorită unui sistem de răcire personalizat, care menține hardware-ul consolei la o temperatură regulată, în timp ce utilizează căldura produsă de componentele sale pentru a încălzi camera de pui.

Consola poate gestiona jocurile de realitate virtuală și oferă o experiență de top în jocuri datorită ratei de cadre de 240 de cadre pe secundă și compatibilității afișajului 4K, conform detaliilor publicate de Cooler Master.

„Dacă Sony sau Microsoft doresc sfaturi despre cum să proiecteze o cameră de pui pentru proiectele lor data viitoare, ar fi bine să ia legătura cu noi”, a scris pe rețelele de socializare expertul KFC în PR, Mark Cheevers.

KFC nu a făcut comentarii adiționale pe această temă, iar Intel nu a vrut să comenteze sau să dezvăluie prețul consolei.

Nu este prima oară când KFC face echipă în astfel de proiecte neobișnuite.

În februarie anul acesta, KFC și Crocs au anunțat KFC X Crocs Bucket Clog, șlapi de ediție limitată acoperiți cu un imprimeu în formă de pui prăjit. Și, în decembrie 2019, lanțul de fast-food a făcut echipă cu compania șeminee artificiale Enviro-Log pentru a oferi 11 șeminee de foc cu mirosul lor specific de pui.

Articolul precedentRaluca Turcan, după audierea în comisii: ”Nu are nimeni inițiativa sa dea cu o mână și să ia cu două”
Articolul următorCioloș critică numirea traseistului Cîmpeanu la Educație / Cîțu: În Coaliţie avem o înţelegere – de a nu comenta asupra candidaţilor altor formaţiuni