VIDEO Melania Trump a dezvăluit decorațiunile de Crăciun de la Casa Albă /  ”Prea normale”, după brazi sângerii din alți ani

Încă Prima Doamnă a Statelor Unite, Melania Trump, a dezvăluit decorul de Crăciun propus de ea la Casa Albă. După ce anii trecuți am văzut brazi sângerii și tuneluri de crengi aducând mai mult a Halloween, anul acesta, Melania Trump a avut o abordare mult mai normală. 

Tema de anul acesta a fost „Frumoasa Americă”, iar New York Times a susținut că decorațiunile au fost ”incredibil de normale”. Remarca acestora nu este deplasată deloc, dat fiind faptul că anii trecuți am văzut brazi roșii în totalitate și tuneluri de crengi, într-un decor ce pur și simplu părea desprins dintr-un film de groază.

Aproximativ 125 de voluntari din toată țara au folosit 62 de copaci, 106 coroane de flori, peste 366 de metri de ghirlandă, peste 3.200 de fire de lumini și 17.000 de arcuri pentru a decora Casa Albă și cele 132 de camere pe parcursul weekendului de Ziua Recunoștinței, potrivit The Guardian.

Din ce este format decorul din Casa Albă

„La intrarea în aripa de est, vizitatorii sunt întâmpinați de The Gold Star Family Tree, o tradiție anuală printre decorațiunile de sărbători. Drapat în albastru, culoarea perseverenței și a dreptății, aduce un omagiu eroilor noștri americani și familiilor lor care merg alături de ei în serviciu. Anul acesta, familiile care au decorat arborele au plasat numele membrilor familiei lor căzute pe o panglică care va împodobi arborele”, se arată în prezentarea Administrației Prezidențiale americane.

„Pe măsură ce te muți în Camera Albastră, pomul de Crăciun oficial al Casei Albe luminează camera și are o înălțime de peste 18 metri. Acest măreț brad Fraser prezintă splendoarea țării noastre prin perspectiva unică a copiilor din America. Studenților din toată țara li s-a cerut să descrie artistic ceea ce face statul lor evidențiind oamenii, locurile și lucrurile care surprind spiritul statului în care numesc acasă. Strălucind pe ramuri, mini-capodoperele lor prezintă în mod colectiv America. Arborele strălucitor, împodobit cu raze de galben și aur, ne unește în obiectivul nostru comun de a construi un viitor mai luminos pentru copiii Americii, alinându-se îndeaproape la inițiativa BE BEST a Primei Doamne Melania Trump, care se concentrează pe oferirea tuturor copiilor cele mai bune oportunități de a reuși în viață”.

„Pe măsură ce cineva te muți în sufrageria de stat, continuăm să sărbătorim „America cea Frumoasă”. Casa din turtă dulce din acest an, o capodoperă delicioasă afișată pe masa iconică a digului vulturului, reproduce aripa de vest, reședința executivă, aripa de est și, pentru prima dată, grădina de trandafiri și grădina primelor doamne. Este construit din 275 de kilograme de aluat de turtă dulce, 110 de kilograme de aluat de pastilă, 30 de kilograme de pastă de gumă, 25 de kilograme de ciocolată și 25 de kilograme de glazură regală. Echipa de patiserie de la Casa Albă a avut grijă deosebită să se asigure că fiecare detaliu, până la cea mai mică floare, a adus un omagiu frumuseții „Americii Frumoase”.

„Sfârșindu-se în Marele Foaier și Sala Cross, oaspeții se găsesc debordați de dragoste, bucurie, pace, speranță și credință, pentru a dezvălui cele mai importante daruri ale sezonului”.

„În ultimii patru ani am avut onoarea să călătoresc la unele dintre cele mai frumoase repere ale națiunii noastre și să întâlnesc unii dintre cei mai empatici și patriotici cetățeni americani. De la coastă la coastă, legătura pe care toți americanii o împărtășesc este o apreciere pentru tradițiile, valorile și istoria noastră, care au fost inspirația din spatele decorațiunilor din acest an. Vă mulțumesc tuturor angajaților și voluntarilor care au lucrat pentru a vă asigura că Casa Poporului este pregătită pentru sezonul de sărbători. Le urez tuturor un Crăciun fericit și un An Nou fericit și sănătos”, a declarat Melania Trump.

Articolul precedentParada de 1 Decembrie: Cum s-a desfășurat pe timp de pandemie / Festivitate de doar jumătate de oră la Arcul de Triumf
Articolul următorFetița de 15 ani răpită ieri în Odorheiu Secuiesc, plimbată prin județul Mureș cu mașina și lăsată într-o autogară