Soții Obama produc un serial de comedie Netflix despre „haosul” care a avut loc când Trump a preluat puterea

Barack și Michelle Obama urmează să producă un nou serial de comedie Netflix bazat pe „haosul”, care a urmat când Donald Trump a devenit președintele SUA în 2016, potrivit Insider.

Numit „Cuvântul G”, seria urmează să înceapă filmările la începutul anului 2021 și se bazează pe cartea lui Michael Lewis „The Fifth Risk”, drepturile pe care le-au cumpărat siții Obama în 2018, potrivit Deadline.

„Al cincilea risc” este o carte de non-ficțiune care examinează „tranziția prezidențială greșită a administrației Trump”, conform Goodreads.

„Cuvântul G” este setat să fie parțial documentar, parțial schiță comedie. Potrivit termenului limită, va retrage cortina asupra administrației, examinând dacă este „un cuvânt murdar sau o instituție de încredere”.

Comediantul Adam Conover va găzdui spectacolul, scriind pe Tweeter: „sunt foarte fericit că pot să împărtășesc în cele din urmă această veste: creez o nouă serie de comedie pentru Netflix despre guvernul federal. Se numește The G Word și abia aștept să-l împărtășesc cu voi „.

Soții Obama și compania lor Higher Ground Productions au semnat un acord de milioane de dolari cu Netflix în 2018. Primul dintre proiectele lor, „American Factory”, a câștigat Oscarul pentru cel mai bun film documentar în 2020, a raportat Business Insider.

Nu este prima dată când cărțile lui Lewis sunt adaptate pentru ecran – el este, de asemenea, autorul din spatele aclamatelor critici „The Big Short” și „Moneyball”, printre altele.

Articolul precedentPlanurile lui Trump de a-și achita datoriile de 400 de milioane de dolari
Articolul următorRomânii revoltați de afișul în limba română întâlnit în magazinele Tesco