Planurile lui Trump de a-și achita datoriile de 400 de milioane de dolari

Președintele Donald Trump, cu ajutoare și aliați de top, a discutat despre modalitățile prin care ar putea încasa rolul său de fost președinte atunci când va părăsi Casa Albă în ianuarie, potrivit Business Insider.

În public, Trump a continuat să susțină acuzații de fraudă electorală, pentru care nu a produs nici o dovadă convingătoare și insistă că el este adevăratul câștigător al alegerilor, dar media l-a consiserat pe democratul Joe Biden în urmă cu mai mult de două săptămâni în urmă învingător. Trump a încercat chiar să-i preseze pe oficialii GOP să întârzie certificarea rezultatului alegerilor într-o încercare de a submina rezultatul alegerilor.

Dar, într-o conversație privată cu asistenți, relatează The Washington Post, Trump pare să fi recunoscut că va părăsi funcția în ianuarie și își planifică următoarele mișcări.

Surse au declarat pentru Post că, după ce a părăsit mandatul, Trump „vrea să rămână o forță omniprezentă în politică și mass-media” și își consolidează rolul de broker de putere GOP.

Printre ideile susținute de președinte se numără o candidatură pentru președinție în 2024, stabilind o potențială revanșă cu Biden. Însă se confruntă cu datorii de până la 400 de milioane de dolari, dintre care unele vor fi scadente în următorii doi ani și, probabil, facturi legale substanțiale, a produce bani este, de asemenea, în topul priorităților lui Trump.

„Trump a explorat, de asemenea, modalități de a câștiga bani pentru o muncă relativ mică, cum ar fi ținerea de discursuri plătite grupurilor corporative sau vânzarea de bilete la mitinguri”, relatează The Post.Ca președinte apar la televizor, cu titlu plătit sau neplătit. „

Trump vorbește și despre răzbunare, în special împotriva Fox News, rețeaua cu tendințe conservatoare a cărei acoperire a administrației sale a fost în mare parte redusă, dar despre care Trump crede că l-a trădat.

Au existat unele semne că Fox News începe să se distanțeze de Trump. El a fost înfuriat de rețea când a proiectat pentru prima oară că Biden ar fi câștigat Arizona în seara alegerilor.

Articolul precedentBilet dintr-o „închisoarea uighură” găsit într-o pereche de pantofi în Sankt Petersburg
Articolul următorSoții Obama produc un serial de comedie Netflix despre „haosul” care a avut loc când Trump a preluat puterea