Femeia care a lovit-o pe Cristina Joia- reținută de polițiști

Femeia care a lovit-o pe designerul Cristina Joia a fost reținută de polițiști marți dimineață. Ea a spus că a lovit-o pe tânăra de 20 de ani pe motiv că ar fi înjurat-o și i-ar fi rupt ștergătorul mașinii, relatează știrile Digi24.

Întrebată de presă care a fost motivul pentru a lovit-o pe Cristina Joia, în magazin, aceasta a spus: „Pentru că mi-a rupt ștergătorul de la mașină, m-a înjurat…”.

Femeia care ar fi agresat-o pe designerul Cristina Joia- cunoscută din emisiunea „Visuri la cheie”- a fost reținută marți dimineață după ce a fost audiată.

Sâmbătă, Cristina Joia a fost lovită cu un obiect dur într-un magazin din Sectorul 4 al Capitalei. În urma loviturii, designerul a suferit o fractură de piramidă nazală şi mai multe tăieturi.

„La data de 7 noiembrie, în jurul orei 17,00, Secţia 14 Poliţie a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că în incinta unui magazin din Sectorul 4 a fost agresată o persoană. La faţa locului au sosit de îndată poliţiştii care au identificat o femeie care a relatat că a fost agresată fizic de o altă femeie pe care nu o cunoaşte”, a informat Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB).

Persoana vătămată a fost transportată la o unitate spitalicească pentru îngrijiri.

Articolul precedentDonald Trump l-a demis pe secretarul american al Apărării, Mark Esper / O mișcare cu multe semne de întrebare
Articolul următorȘef la DGASPC Timiș reținut de DNA pentru luare de mită