Bărbat desfigurat de un leopard după ce a plătit 150 de dolari pentru o ”experiență full contact” cu animalul

Un bărbat din Florida a fost desfigurat după ce a plătit 150 de dolari pentru o „experiență full contact” cu un leopard negru, potrivit CNN.

Dwight Turner, în vârstă de 50 de ani, a suferit două operații de când a fost atacat de animal la 31 august, a declarat soția sa Natushka Turner într-o declarație scrisă adresată Comisiei de conservare a peștilor și a faunei sălbatice din Florida (FWC).

Dwight Turner și proprietarul leopardului, Michael Poggi, în vârstă de 54 de ani, au făcut aranjamente pentru ca acesta să „se joace cu el, să-l mângâie și să facă poze” pe proprietatea lui Poggi din Davie, a declarat FWC într-un raport.

După ce Poggi a descuiat cușca leopardului, Dwight Turner a intrat și s-a așezat pe o bancă înăuntru, moment în care leopardul a „mârâit și l-a atacat pe Turner mușcându-l pe cap și ureche”, se arată în raportul FWC.

„Turner a suferit răni la partea dreaptă a capului și la urechea dreaptă. Acesta a declarat că a trebuit să-i fie pusă o parte din pielea capului la loc, deoarece îi atârna de cap și urechea dreaptă era ruptă în jumătate”, a spus FWC.

Poggi a primit două citări în instanță pentru permiterea contactului deplin cu un animal extrem de periculos și pentru menținerea animalelor sălbatice captive într-o stare nesigură, provocând daune considerabile, potrivit FWC.

CNN a făcut mai multe încercări de a ajunge la Poggi, dar fără succes. Nu este clar dacă are un avocat. Audierea sa este programată pentru 2 decembrie, conform documentelor instanței din comitatul Broward.

Poggi a recunoscut anchetatorilor FWC că știa că ceea ce a făcut este ilegal și a răspuns la întrebări, dar nu va furniza o declarație scrisă, se spune în raportul FWC.

Pe pagina sa personală de Facebook, Poggi a spus că este „un crescător de animale exotice din specii rare sau pe cale de dispariție și a salvat mii de animale exotice în ultimii 35 de ani”. O pagină de Facebook numită „Casa animalelor lui Poggi”, care pretinde că este un sanctuar pentru animale, a fost dezactivată.

Articolul precedentAlegeri Republica Moldova: Maia Sandu și Igor Dodon merg în turul al doilea
Articolul următorÎncepe recensământul celei mai numeroase populații din lume