Preşedintele CJ şi prefectul Sibiu, criticaţi după ce s-au fotografiat pe un drum care era asfaltat pe ploaie

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Sibiu, Daniela Cîmpean, şi prefectul Mircea Creţu sunt criticaţi de reprezentanţii filialei judeţene a PSD după ce s-au fotografiat cu umbrele, pe un drum care era asfaltat în timp ce afară ploua.

În cursul zilei de astăzi, Prefectul județului Sibiu, Mircea Crețu, împreună cu Președintele Consiliului Județean, Daniela Cîmpean, au efectuat vizite în teren pentru a vedea cum decurg lucrările de reparații a drumurilor județene din Racovița și Cisnădie, conform paginii oficiale de Facebook a Prefecturii Sibiu.

Acțiunea sefilor PNL a fost un motiv de critică din partea PSD Sibiu, care a remis un comunicat de presă in  care îi atacă dur pe aceștia:

” …Prefectul judeţului, Mircea Creţu, fruntaş PNL, şi doamna Daniela Cîmpean, preşedintele penelist al Consiliului Judeţean Sibiu, au călcat în picioare toate normativele tehnice în vigoare care spun clar că asfaltul turnat pe ploaie este risipă de bani publici. Luni, pe ploaie torenţială, pe drumurile judeţene din Racoviţa şi Cisnădie, prefectul şi preşedintele Consiliului Judeţean au asistat de sub umbrele la turnarea covorului asfaltic, privind cum se duc pe Apa Sâmbetei banii judeţului”.

Articolul precedentPovestea lui Kurt Ksniepel, eroul necunoscut al Germaniei în cel de-al doilea război mondial
Articolul următorArad:Primul pacient tratat cu plasmă recoltată de la un donator vindecat de COVID-19 s-a însănătoșit