Suceava: Cetatea de Scaun și Muzeul de Istorie vor primi vizitatori din 26 mai

Cetatea de Scaun, Muzeul de Istorie Suceava și alte trei obiective care țin de Muzeul Național al Bucovinei vor fi deschise din 26 mai, transmite Agerpres

Cele 5 obiective ce vor fi redeschise sunt Cetatea de Scaun a Sucevei, Muzeul de Istorie Suceava, Muzeul Satului Bucovinean, Muzeul de Ştiinţele Naturii şi Muzeul „Ciprian Porumbescu” din Stupca. În perioada pandemiei acestea au fost închise timp de 78 de zile, timp în care activitatea cu publicul a fost mutată online.

Pentru siguranța publicului și a personalului, vizitarea se va face cu respectarea de către participanţi a distanţării de minimum 2 m, cu purtarea măștii de protecție, cu utilizarea covoarelor cu dezinfectant pentru încălţăminte aflate la intrarea în muzeu şi cu dezinfectarea mâinilor la intrarea în muzeu. Timpul maxim de vizitare va fi de 2 ore. De regulă, după primele 4 ore de la începerea programului de vizitare, muzeele vor fi închise timp de 30 de minute pentru igienizare.

Accesul nu va fi permis persoanelor care prezintă simptome ale infecției cu SARS-CoV-2 sau care au temperatura corporală mai mare de 37.7 grade celsius.

Articolul precedentSpania va deschide granițele pentru turiști în iulie
Articolul următorBrazilia devine a doua cea mai afectată țară de coronavirus: 330.890 îmbolnăviri