Mesaj revoltător la adresa lui Nicușor Dan: Mesajul „#trafic influență #câine”, proiectat chiar în centrul Capitalei

Un mesaj defăimător la adresa candidatului din partea „dreptei” la Primăria Capitalei, Nicușor Dan, a apărut ieri seară, chiar în centrul Bucureștiului, proiectat pe magazinul Cocor. 

În mesaj se poate citi cu hashtag „traficdeinfluență” și „câine”, iar în colțul din stânga sus sunt prezente etichete care par a fi siglele partidelor care îl susțin pe Nicușor Dan, PNL și USR-Plus.

De menționat este și că, chiar peste drum, se află sediul de campanie al lui Nicușor Dan, cel care se luptă cu Gabriela Firea pentru Primăria Capitalei.

Mesajele cu hashtag fac referire la înregistrările care au apărut în spațiul public, mai exact discuția dintre Nicușor Dan și consilierul primarului PSD al sectorului 4 pe tema demolării unui imobil din Parcul Orășelul Copiilor.

În înregistrări, Nicușor Dan îi cere lui Cristian Zărescu, consilierul primarului din Sectorul 4, să oprească demolarea casei lui Mihai Mitrache, casă construită în Orășelul Copiilor.

În spațiul public s-a lansat informația că Nicușor Dan ar fi primit bani de la consilier, dar candidatul la Primăria Bucureștiului a respins informațiile ca fiind calomnioase.

Cu referire la mesaj, Nicușor Dan a spus că „PSD joacă murdar până la capăt” și că mesajul este „o mizerie ilegală”.

Ăsta e PSD.

Publicată de Nicușor Dan pe Vineri, 25 septembrie 2020

Articolul precedentElveția va vota duminică abandonarea acordului de liberă circulație cu UE / Ieșirea, echivalentul Brexitului
Articolul următorUn livrator de pizza în vârstă de 89 de ani a primit 12.000 de dolari bacșiș de la „prietenii Tik Tok”