The Guardian: Donald Trump, acuzat de abuz sexual de către un fost model

Fostul model, Amy Dorris, îl acuză pe Donald Trump că a agresat-o sexual la turneul de tenis US Open în urmă cu mai bine de două decenii, dezvăluie aceasta într-un interviu The Guardian.

Amy Dorris susține că Trump a abordat-o în afara băii sale din zona VIP, la turneul de la New York din 5 septembrie 1997. Dorris, care avea 24 de ani la acea vreme, îl acuză pe Trump că și-a forțat limba în gâtul acesteia și că a ținut-o ca să nu poată scăpa de acesta.

„El își băga limba în gâtul meu și eu îl împingeam. Atunci, m-a strâns mai tare, iar mâinile lui erau peste tot fundul meu, sânii, spatele meu, peste tot”, susține fostul model.

Prin intermediul avocaților săi, Trump a negat vehement că ar fi hărțuit-o, abuzat-o sau s-ar fi purtat necorespunzător față de Dorris.

Dorris, care locuiește în Florida, a furnizat și dovezi care să-i susțină acuzație despre întâlnirile cu Trump, inclusiv biletul ei la US Open și șase fotografii în care se observă că se află lângă magnatul imobiliar pe parcursul mai multor zile în New York.

Trump avea 51 de ani la acea vreme și era căsătorit cu a doua sa soție, Marla Maples.

Dorris, acum în vârstă de 48 de ani și mamă a unor gemene, a spus că a luat în calcul să vorbească public despre incidentul din 2016, când mai multe femei au făcut publice acuzații similare împotriva candidatului republican de atunci la președinție. Ea a decis să nu se prezinte, în parte pentru că a crezut că acest lucru i-ar putea face rău familiei.

„Acum simt că fetele mele, care sunt pe cale să împlinească 13 ani, trebuie să știe că nimeni nu trebuie lăsat sau să le atingă sau să le facă ceva ce nu doresc”, a spus ea.

„Și aș prefera să fiu un model. Vreau să vadă că nu am rămas tăcută, că m-am ridicat în fața cuiva care a făcut ceva inacceptabil ”, a conchis ea.

Articolul precedentFCSB a ajuns la 9 fotbaliști și 9 oficiali testați pozitiv la noul coronavirus / Echipa este ”la limită” pentru meciul din Europa League din această seară
Articolul următorCirca 2.000 de pelerini evrei blocați la frontiera Ucraina-Belarus nu se mai pot întoarce acasă