Michael Cohen, fostul avocat al lui Trump, îl numește pe acesta mafiot și spune că acesta are o părere proasta despre persoanele de culoare, în noua sa carte

În noua sa carte, completată și în timp ce acesta era în arest, fostul avocat al lui Donald Trump, Michael Cohen, susține că liderul de la Casa Albă se poartă ca „un mafiot” și că acesta are o proastă părere despre persoanele de culoare, scrie BBC

Acuzațiile lui Cohen au fost așternute pe colile noii sale cărți, ”Disloyal: A Memoir” (”Neloial: Un memoriu”), scris în timpul detenției sale ca urmare a fraudelor făcute de acesta în campania prezidențială a președintelui Trump.

Casa Albă susține răspicat că totul este fals. Kayleigh McEnany, secretarul de presă al Casei Albe a declarat: „Cohen este un infractor căzut în dizgrație, un avocat exclus. El și-a pierdut orice credibilitate și nu este de mirare că dorește din nou să profite de pe urma unor minciuni”.

Cohen susține că Trump ar fi trebuit să fie acuzat de exact aceleași fapte ca și el, numindu-și fostul șef „un trișor, un mincinos, un agresor, un prădător și un escroc”.

Despre persoanele de culoare, Cohen susține că Trump are o opinie proastă, indiferent că este vorba de oameni de cultură sau muzică. Mai mult, Trump ar fi spus despre marele Nelson Mandela că „nu este un lider”.

Președintele ar fi spus chiar că „nu există o țară care să fie condusă de o persoană de culoare și să nu fie groaznică.” Trump compară chiar aceste țări cu toaletele.

Despre Obama, fostul avocat susține că Trump este „plin de ură” față de fostul președinte SUA, Barack Obama.

Despre hispanici, Trump ar fi susținut că aceștia „sunt prea proști să-l voteze, exact ca persoanele de culoare”.

Cât despre Putin, Trump l-ar admira pentru că a reușit să facă din Rusia „propria țară” și „să o conducă cum vrea”, exact cum face și el cu „organizația Trump”.

Michael Cohen a lucrat ani de zile pentru Donald Trump, fiind considerat cel care îl rezolva toate problemele. Dar, Cohen l-a atacat public într-un discurs pe președinte, așa că cei doi nu se mai află în relații bune. Trump l-a numit „șobolan” și mincinos pe fostul său avocat.

În 2018, Cohen a fost închis pentru evaziune fiscală, declarații false și încălcări ale finanțării campaniei lui Trump. Acum, Cohen își servește ultimii 3 ani din sentință acasă, în New York, după ce a fost eliberat datorită pandemiei de coronavirus.

Articolul precedentBilanț coronavirus în România: 1.136 de cazuri noi de persoane infectate, 41 de morți și 460 la terapie intensivă
Articolul următorUn turist francez a fost amendat cu o mie de euro în Sardinia după ce a luat nisip de pe plajă