Un bărbat vinde sticlele de whisky de colecție primite de la tatăl său pentru a-și cumpăra o locuință

Un bărbat, care a primit în fiecare an de ziua sa o sticlă de whisky vechi de 18 ani de la tatăl său, a decis să-și vândă colecția pentru a putea să-și achiziționeze o locuință, potrivit BBC.

Matthew Robson, din Taunton, Anglia, s-a născut în 1992 și pe tot parcursul vieții, tatăl său i-a făcut cadou sticle de whisky în valoare de 5.000 de lire. Sunt mai exact 28 de sticle de colecție, care acum valorează aproximativ 40.000 de lire.

Bărbatul de 28 de ani spune că „probabil nu a fost un cadou foarte bun” din partea tatălui său. „În fiecare an primeam acest cadou, dar când eram băiat, era clar că sunt prea mic ca să pot bea whisky-ul”.

Mattew a primit instrucțiuni clare să nu deschidă niciodată sticlele și până la urmă, a reușit.

Pete Robson, tatăl tânărului de 28 de ani, susține că prima sticlă de whisky Macallan a fost luată „pentru a uda creștetul bebelușului”. De atunci, bărbatul s-a gândit că ar fi ceva unic dacă i-ar cumpăra fiului sticle de colecție în fiecare an.

De la naștere și până acum, 28 de ani mai târziu, sticlele de Macallan au devenit de colecție și au crescut enorm în valoare.

Mattew susține că deja cumpărătorii au prezentat interes în a-i cumpăra colecția.

Articolul precedentNovak Djokovic, numărul 1 mondial, descalificat US Open / Video cu momentul incidentului
Articolul următorSchimbări „în top”: India depășește Brazilia și devine a doua cea mai afectată țară de noul coronavirus