5 milioane de cazuri confirmate de coronavirus în lume
  • Mai mult de 5 milioane de oameni din întreaga lume au fost până acum confirmați cu noul coronavirus, notează Al Jazeera. Aproximativ 328,000 de oameni au murit la nivel global din cauza virusului, în timp ce 1.9 milioane de oameni au fost declarați vindecați.
  • Brazilia ar putea fi curând a doua țară ca număr de infectări cu coronavirus, Ministerul Sănătății raportând 888 de noi morți și aproape 20.000 de infectări într-o singură zi, numărul total de cazuri confirmate în Brazilia ajungând la 291.579 și aproximatix 19.000 de morți.
  • Organizația Mondială a Sănătății a raportat 106.000 de cazuri la nivel global, cel mai mare număr de până acum într-o singură zi, crescând îngrijorarea privind răspândirea coronavirusului în țările sărace.
  • Orașul central chinez Wuhan, focarul inițial de infecție, a eliberat o lege interzicând complet vânătoarea, creșterea și consumul de animale sălbatice.
Articolul precedentLudovic Orban despre moțiunea de cenzură: E un demers politicianist care îi umple de ridicol şi de penibil pe cei de la PSD
Articolul următorMuncitori români la un abator în Germania, infectați cu coronavirus