Netflix nu poate lansa serialul „Bad Boys Billionaires – India” din cauza deciziei unei instanțe din India

Un serial Netflix a fost blocat în instanță de magnații indieni acuzați de fraudă care er fi fost subiectul acestuia, transmit Reuters, citat de Agerpres. Lansarea „Bad Boy Biliionaires: India” a fost amânată pentru o dată deocamdată necunoscută.

Serialul este centrat în jurul a patru din cei mai mari magnați ai Indiei: Vijay Mallya, Subrata Roy, Ramalinga Raju și Nirav Modi. Acești au fost acuzați de fraude de miliarde de dolari.

Un tribunal din statul indian Bihar a hotărât amânarea lansării documentarului, după plângerea depusă de grupul controlat de Subrata Roy, Sahara Group. Potrivit unei decizii judecătorești obținute pe surse, plângerea a fost făcută deoarece documentarul ar putea afecta reputația magnatului.

De asemenea, Ramalinga Ragu, fostul director al Satyam Computer Services, a obținut la rândul său un ordin judecătoresc de blocare a lansării.

Netflix mizează din ce în ce mai mult pe India ca o piață cu rol cheie în dezvoltarea sa, însă producțiile indiene pe care le are se lovesc de tot mai multe obstacole, cum ar fi ordine de interdicție, plângeri pentru obscenitate sau procese cum este cel de față.

Articolul precedentGrecia: PIB-ul a scăzut cu 14% în al doilea trimestru al anului, cea mai mare scădere din ultimii 25 de ani
Articolul următorBritish Museum achiziționează peste 100 de desene ale celebrului artist japonez Hokusai