VIDEO Magicianul David Blaine a zburat deasupra deșertului Arizona legat de un mănunchi de baloane cu heliu

Celebrul magician David Blaine a reușit o altă cascadorie demnă de „povestit nepoților”: a zburat la peste 7.500 de metri peste deșertul Arizona ținut în aer de doar un mănunchi de baloane cu heliu.

David Blaine a fost, de-a lungul timpului, protagonistul mai multor cascadorii extreme, dar spune că aceasta le-a depășit pe toate celelalte.

El s-a legat de un mănunchi format din 50 de baloane de diferite dimensiuni, umflate cu heliu, care au reușit să-l ridice în aer.

Deși inițial plănuise să ajungă la altitudinea de 5.500 de metri, baloanele l-au purtat până la 7.620 m. Ajuns acolo, Blaine a spus că este „cea mai frumoasă priveliște din toată lumea”, după care și-a pus parașuta și și-a dat drumul în gol, aterizând în siguranță.

Întreg evenimentul a fost trasnsmis live pe YouTube, numeroase camere transmițând totul în direct.

David Blaine numără printre performanțele reușite izolarea 44 de zile fără mâncare în septembrie-octombrie 2003 și ținerea respirației pentru 17 minute și 4,5 secunde în anul 2008.

Articolul precedentUNICEF: Copiii din țările dezvoltate, afectați de obezitate și un nivel scăzut de competențe / Ce probleme au copiii români
Articolul următorConstanța: peste 60.000 de euro ridicați de la doi presupuși falsificatori