A murit Emanuel Isopescu, cunoscutul prezentator tv

Celebrul prezentator Emanuel Isopescu, în vârstă de 75 de ani, a decedat, a anunțat fiica acestuia pe pagina ei de Facebook: ”Drepții cu drepții, viii cu viii 3.08.1945-2.09.2020 Tătucă, rămas bun”, a scris Ioana Isopescu.

Informația a fost confirmată și de jurnalistul Emil HosusuLongin carea transmis un mesaj emoționant pe Facebook: „E cel care mi-a deschis cariera de jurnalist în TVR, la Social, omul pe care îl știa oricine, în orice loc din România. M-a învățat multe, mi-a dat încredere și emisiuni. A fost un boier, un altruist, un ziarist excelent. Mi-a fost prieten, camarad și tovarăș de tenis de masă. Rămas bun, Șefule, mulțumesc frumos pentru tot!”, a scris Hossu-Longin.

În luna iunie a acestui an, cunoscutul prezentator tv scria pe Facebook că e grav bolnav și are nevoie de îngrijire la domiciliu: „De-abia reusesc sa ajung la toaleta si niciodata nu stiu daca voi mai reusi sa ma ridic de pe vas. Totul a pornit acum 2 ani cu un clostridium luat de la Fundeni si finalizat glorios cu o rectocolita care nu ma iarta o clipa. Fara suparare, am consultat mari somitati ale domeniului dar starea de fapt e intacta”.

Fost jurnalist de investigatii, Emanuel Isopescu a lucrat de-a lungul unei cariere prodigioase la mai toate posturile tv de calibru din Romania și s-a retras din activitate în 2011

Articolul precedentDe ce are România are cea mai mare rată a deceselor COVID din UE / Explicațiile lui Rafila
Articolul următorSe poartă și la case mai mari: Trump vrea să distribuie masiv un vaccin anti-Covid până în ziua alegerilor